Program borbe protiv siromaštva

Od 1.8.2019. godine pokrenuta je akcija nabavke školskog pribora u sklopu programa borbe protiv siromaštva.

S obzirom da smo udruga koja skrbi i brine o djeci i mladima ovim dopisom Vas želimo zamoliti za pomoć u prikupljanju financijskih i materijalnih sredstava kako bi osigurali školski pribor za nadolazeću školsku 2019./20. godinu djeci koja žive u težim životnim uvjetima.

U sklopu programa borbe protiv siromaštva u prošloj školskoj godini prikupljena su sredstva u kojemu smo podijelili 80 paketa školskog pribora djeci osnovnoškolskog uzrasta. Bez Vaše pomoći to ne bi bilo ostvarivo pa Vas pozivamo da se i ove godine pridružite i pomognete nam u skladu s Vašim mogućnostima.

Svaki Vaš dobrovoljni prilog je dobrodošao kako bi opskrbili malene školarce za nadolazeću školsku godinu i omogućili im veseli povratak u školske klupe.

Nadamo se kako ćete podržati ovu akciju te nam pomoći kako bi zajedničkim snagama ostvarili još uspješnije rezultate.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *