Idemo u Krapinu i Karlovac!

Trojica dječaka iz trećeg, četvrtog i petog razreda iz jedne skromne obitelji željela bi sa svojim vršnjacima ići na školsku ekskurziju, ali s obzirom da im roditelji nisu u mogućnosti priuštiti put uhvatili smo se u koštac s tim problemom.

Dječacima iz male škole bi željeli osigurati put u grad s četiri rijeke i naš glavni grad, a petašiću bi željeli osigurati put u naše najpoznatije nalazište neandertalaca. Trošak puta iznosi 250,00 kn po učeniku pa se obraćamo svima onima koji mogu i žele pridonijeti ostvarivanju ovoga cilja.

Isto tako, želimo obavijestiti da su uspješno prikupljena sredstva za financiranje školske ekskurzije u Liku i Primorje za sedmero učenika šestih razreda. Zahvaljujemo se svima koji su kroz financiranje putnih troškova doprinijeli ostvarivanju ove akcije, ali i onima koji su se dodatno javili da bi željeli osigurati džeparce za put ili ih opremiti svojim promidžbenim materijalima. Hvala svima na velikom srcu što pomažete djeci koja to ne mogu diljem lijepe naše, te jedva čekamo vidjeti fotografije s ekskurzije.

Nadamo se kako ćemo i ovaj put kroz humane ljude i organizacije, te vaše preporuke i savjete, uspjeti u potpunosti realizirati ovaj poduhvat. Zahvaljujemo se svima koji su do sada na bilo koji način pomogli radu udruge te se unaprijed zahvaljujemo svima koji će nam pomoći u ovoj akciji, ali i onima koji žele pomoći, a nisu u mogućnosti.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *