-POMOZIMO MALOJ MILI-

Srce ne može biti više ranjeno kada vaše dijete boluje, a ne možete mu pomoći. Isto tako, srce ne može biti toliko ispunjeno kada možete nekome pružiti svoju pomoć.

S obzirom da smo imali prilike gledati teške životne uvjete djece i roditelja čije mogućnosti nisu prilične ljudskom životu i ljepotama koje donosi djetinjstvo. Zbog toga osjećamo potrebu pozvati javnost da osjeti patnju roditelja i priključi se ovoj velikoj humanitarnoj akciji.

Jutros smo pošli za banku i položili jedan skromni doprinos koji možemo odvojiti za ovo dobro dijete. Sva su djeca dobra i neiskvarena. Pružimo im priliku za životom kakvog zaslužuju.

Dvogodišnja Mila Rončević boluje od leukemije (akutne mijeloične megakariocitne leukemije AML M7) i njeno liječene nije više moguće nastaviti u Hrvatskoj već joj se kao jedina mogućnost pruža eksperimentalno liječenje u bolnici u Philadelphiji u SAD-u. Troškovi liječenja iznose 2,8 milijuna dolara (18 milijuna kuna).

Ukoliko i vi želite pomoći, novac možete uplatiti na donacijske račune:

Marin Rončević, Hreljin 33b, 51226 Hreljin
HR3641330063110002644
SWIFT: SKOVHR22

ili

Zaklada Nora Šitum
HR2423400091511004008
SWIFT: PBZGHR2X

uz opis: “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”.

Stanje računa možete pratiti na platformi: www.lifeformila.com