Za đake veseljake!

Budući da je javnost već svjesna naših postupaka u širenju dobrote usmjerene na one čije su mogućnosti nešto slabije imovine, a posebno na djecu socijalno ugroženih obitelji, ovaj put vas obavještavamo da se prikupljaju sredstva za financiranje školskih izleta.

Riječ je o učenicima šestih razreda koji putuju na školsku ekskurziju gdje će se upoznati s ljepotama Like i Primorja. U okviru ove zamolbe planirano je financirati putovanje za sedmero djece iz siromašnijih obitelji. Ukupna vrijednost ekskurzije po učeniku je 570,00 kn.

S obzirom da je u roku od osam dana bilo potrebno uplatiti 150,00 kn kotizacije Udruga je iz vlastitih sredstava uspjela podmiriti početne troškove. Za ostali iznos od 420,00 kn po učeniku, koje je potrebno prikupiti do 8.5. ove godine, obraćamo se svima onima koji mogu i žele pridonijeti ostvarivanju ovoga cilja.

Nadamo se da ćemo ovaj put, kroz humane ljude i organizacije, te vaše preporuke i savjete, moći u potpunosti realizirati ovaj pothvat. Zahvaljujemo svima koji su do sada na bilo koji način pomogli radu udruge, a unaprijed se želimo zahvaliti svima koji će nam pomoći u ovoj aktivnosti, ali i onima koji žele pomoći, ali nisu u stanju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *