Poziv na radionicu

Pozivamo Vas na radionicu PRONI Centra za socijalno podučavanje, u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek. Provodi se aktivnost “Info-karavana” u različitim manjim mjestima istočne regije, a naša udruga prepoznata je kao jedan od suradnika koji organizira radionicu na našem području.

Cilj neformalne radionice je razgovor s mladima o različitim temama od njihova interesa, razmjenjujući informacije koje bi im mogle biti zanimljive ili korisne, s naglaskom na informativni rad s mladima, aktivno sudjelovanje te zapošljavanje.
Na radionici će sudjelovati 10-15 srednjoškolaca, studenata, zaposlenih ili nezaposlenih mladih osoba.
Radionica će se održati u PONEDJELJAK, 25.04.2016., u Pleternici, Vladimira Nazora 2 (prostor udruge, potkrovlje), s početkom u 13:00 h, a održat će ju Zdenka Radić.
Zbog ograničenih mjesta, molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do nedjelje, porukom u inbox ili mailom na radost.pleternica@gmail.com
Veselimo se zajedničkom druženju i razmjeni informacija.
icmlogoosijek