Mjesečni arhivi: travanj 2019.

Idemo u Krapinu i Karlovac!

Trojica dječaka iz trećeg, četvrtog i petog razreda iz jedne skromne obitelji željela bi sa svojim vršnjacima ići na školsku ekskurziju, ali s obzirom da im roditelji nisu u mogućnosti priuštiti put uhvatili smo se u koštac s tim problemom.

Dječacima iz male škole bi željeli osigurati put u grad s četiri rijeke i naš glavni grad, a petašiću bi željeli osigurati put u naše najpoznatije nalazište neandertalaca. Trošak puta iznosi 250,00 kn po učeniku pa se obraćamo svima onima koji mogu i žele pridonijeti ostvarivanju ovoga cilja.

Isto tako, želimo obavijestiti da su uspješno prikupljena sredstva za financiranje školske ekskurzije u Liku i Primorje za sedmero učenika šestih razreda. Zahvaljujemo se svima koji su kroz financiranje putnih troškova doprinijeli ostvarivanju ove akcije, ali i onima koji su se dodatno javili da bi željeli osigurati džeparce za put ili ih opremiti svojim promidžbenim materijalima. Hvala svima na velikom srcu što pomažete djeci koja to ne mogu diljem lijepe naše, te jedva čekamo vidjeti fotografije s ekskurzije.

Nadamo se kako ćemo i ovaj put kroz humane ljude i organizacije, te vaše preporuke i savjete, uspjeti u potpunosti realizirati ovaj poduhvat. Zahvaljujemo se svima koji su do sada na bilo koji način pomogli radu udruge te se unaprijed zahvaljujemo svima koji će nam pomoći u ovoj akciji, ali i onima koji žele pomoći, a nisu u mogućnosti.

-POMOZIMO MALOJ MILI-

Srce ne može biti više ranjeno kada vaše dijete boluje, a ne možete mu pomoći. Isto tako, srce ne može biti toliko ispunjeno kada možete nekome pružiti svoju pomoć.

S obzirom da smo imali prilike gledati teške životne uvjete djece i roditelja čije mogućnosti nisu prilične ljudskom životu i ljepotama koje donosi djetinjstvo. Zbog toga osjećamo potrebu pozvati javnost da osjeti patnju roditelja i priključi se ovoj velikoj humanitarnoj akciji.

Jutros smo pošli za banku i položili jedan skromni doprinos koji možemo odvojiti za ovo dobro dijete. Sva su djeca dobra i neiskvarena. Pružimo im priliku za životom kakvog zaslužuju.

Dvogodišnja Mila Rončević boluje od leukemije (akutne mijeloične megakariocitne leukemije AML M7) i njeno liječene nije više moguće nastaviti u Hrvatskoj već joj se kao jedina mogućnost pruža eksperimentalno liječenje u bolnici u Philadelphiji u SAD-u. Troškovi liječenja iznose 2,8 milijuna dolara (18 milijuna kuna).

Ukoliko i vi želite pomoći, novac možete uplatiti na donacijske račune:

Marin Rončević, Hreljin 33b, 51226 Hreljin
HR3641330063110002644
SWIFT: SKOVHR22

ili

Zaklada Nora Šitum
HR2423400091511004008
SWIFT: PBZGHR2X

uz opis: “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”.

Stanje računa možete pratiti na platformi: www.lifeformila.com