Mjesečni arhivi: studeni 2018.

Blagdanski paketići za radost

U mjesecu studenom i prosincu 2018. provoditi će se akcija prikupljanja donacija proizvoda financijskih sredstava za nabavku osnovnih živežnih namirnica, slatkiša, igračaka, školskog pribora i higijenskih potrepština.

Svaki proizvod koji može uveseliti djecu ili pripomoći roditeljima slabijeg imovinskog stanja, a darivan je iz srca, prihvatljiv je u provođenju akcije.

Udruga Radost na osobit način pomaže razvoju životne zajednice djece i mladih s područja Republike Hrvatske, u skladu s raspoloživim donacijama i vlastitim mogućnostima. Od svog osnutka udruga organizira blagdansko darivanje najmlađih članova udruge, djece do 14 godina. Tako smo i za ove blagdane predvidjeli darivanje djece prigodnim poklon paketima.

Osnovni cilj darivanja je razveseliti djecu, a ako se uz spomenuto prikupe proizvodi koji mogu olakšati živote njihovim roditeljima, time će ova akcija biti još uspješnija.

Kako bismo mogli pripremiti i pokloniti predviđene pakete, pozivamo Vas da, u skladu svojih mogućnosti, sudjelujete u kreiranju blagdanskih paketića.

Nadamo se i vašem odazivu da zajedničkim snagama pripomognemo djeci pri stvaranju toplijeg, radosnijeg i ugodnijeg blagdanskog ugođaja. Unaprijed se zahvaljujemo u ime Udruge za pomoć djeci i mladima Radost.