Mjesečni arhivi: rujan 2018.

Školski obrok za svako dijete

U tijeku je prikupljanje sredstava za financiranje troškova školske kuhinje kako bi osigurali djeci socijalno ugroženih obitelji minimalno jedan dnevni obrok.

S obzirom da smo udruga koja skrbi i brine o djeci i mladima pozivamo sve koji su u mogućnosti da pomognu prikupljanju sredstava kako bi osigurali školsku kuhinju za školsku 2018./19. godinu onoj djeci koja žive u teškoj materijalnoj situaciji.

U sklopu programa borbe protiv siromaštva u kojemu smo pomogli 222 djece u osam osnovnih školi uočili smo probleme u kojima su se našle pojedine obitelji. S obzirom da nismo u mogućnosti samostalno pomoći pozivamo Vas da nam pomognete.

Jedan dnevni školski obrok iznosi 4,50 kn, a nekom djetetu i to znači puno te s toga sve pozivamo da nam se priključe u ovoj akciji.

Svaki Vaš dobrovoljni prilog je dobrodošao kako bi bili sigurni da djeca dnevno imaju barem jedan pristojan obrok.

Nadamo se kako ćete podržati ovu akciju te nam pomoći sukladno svojim mogućnostima kako bi zajedničkim snagama pristupili rješavanju navedenog problema.

Zaključujemo projekt s terenskom edukacijom obilaska poduzetnika

Nakon punih deset mjeseci druženja s mladima objavljujemo završetak projekta “Sudjeluj s Radošću”. U projekt se uključilo više stotina mladih s područja Grada Pleternice i Požeško-slavonske županije. Zahvaljujemo se svim suradnicima i partnerima na uspješnom odrađenom projektu, a izrazito nam je drago na velikom odazivu mladih.

Krajem mjeseca obavili smo i onaj najzanimljiviji dio u kojemu je obavljena i terenska edukacija koja je obuhvatila obilazak poduzetnika na području Grada Pleternica.

Kako nam je bilo donosimo u fotogaleriji.