Mjesečni arhivi: prosinac 2016.

Poziv za pomoć skromnoj obitelji Šarić

U toku najradosnijeg doba godine, kada su nam blagdani sve bliži i Udruga Radost je osjetila potrebu za pomoć najugroženijim obiteljima u vidu obnove njihovih domova.

Obitelj gospodina Maria Šarića živi u teškoj financijskoj i materijalnoj situaciji te uvjeti stanovanja nisu prikladni za pristojan život. Gospodin Šarić živi sa suprugom i troje malodobne djece u prostoru kojem je potrebna obnova i opremanje. Njihova priča kreće od toga da je gospodin Mario osoba s invaliditetom i sa svojom obitelji živi od socijalne pomoći te ima bolesno dijete, stoga im je svaka pomoć prijeko potrebna. U prilogu tome snimili smo videozapis na kojemu je vidljivo u kakvim uvjetima borave djeca i njihovi roditelji.

Udruga Radost je do sada pomagala u skladu svojih mogućnosti, ali ovaj put želimo u suradnji sa sponzorima pokrenuti nešto veći poduhvat. Cilj je da zajedno pomognemo djeci i njihovim roditeljima opremiti kupaonicu, kuhinju i spavaću sobu primjereno ljudskim uvjetima za život.

Stoga pozivamo sve potencijalne sponzore i darivatelje da se solidariziraju i pruže ruku pomoći maloj i skromnoj obitelji Šarić.

Ovo zasigurno nije jedina obitelj kojoj je potrebna pomoć stoga najavljujemo da ćemo obići još nekoliko obitelji i izvijestiti Vas od daljnjim aktivnostima.

Malim osmijehom za veliko hvala!