JAVNA TRIBINA: Na tragu bolje europske budućnosti

Udruga Hrvatsko žensko društvo kao nositelj projekta zajedno s partnerom Društvo naša djeca provodi projekt “Na tragu bolje europske budućnosti”. Cilj projekta je uključivanje građana u raspravu o temama koje su relevantne Konferenciji o budućnosti Europe i to putem javne tribine na kojoj smo mogli izraziti svoje mišljenje o tome što nam je važno i što očekujemo od Europske unije. Vrijednost projekta u ukupnom iznosu od 49.800,00 kn financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova, a provodi se na području Požeško-slavonske, Bjelovarsko-bilogorske i Brodsko-posavske županije.

Tribina je održana 23.11.2021. s početkom u 8:30 sati u konferencijskoj sali Interpretacijskog centra Terra Panonica.

Na javnoj tribini su djeca, mladi, predstavnici udruga koji se bave problemima istih, ali i svi ostali građani mogli dati mišljenje koje će doprinijeti poboljšanju odgovora Europske unije i njezinih institucija na očekivanja građana. Svoje prijedloge smo podnijeli na anketnom listiću te se nadamo uvažavanju istih u skorije vrijeme.

Zahvaljujemo se organizatorima na pozivu te se nadamo da smo svojim prisustvom dali dodatan doprinos smjernicama kreiranja budućnosti Europske politike.