Pristižu paketići “Humano ZAntoniju!” ❤️

Ujedno je teško i lijepo započeti pisati tekst o onome što se trenutno događa.

U proteklih nekoliko dana toliko toga se lijepog dogodilo da je riječima teško opisati koliko oko nas ima dobrih ljudi. Često o njima nitko ne govori jer ih preplave ružni događaji.

Već prvih dana je prikupljeno dovoljno donacija da odemo u obližnju knjižaru i kupimo pribor za školu za dvanaestogodišnju djevojčicu Antoniju.

Vrlo brzo dobivamo i poziv da dolazi jedan dobročinitelj u Slavonski Brod te da ondje dovezemo Antoniju i njenu mamu. Tamo odlaze u jedan veliki trgovački centar gdje je Antoniji priskrbljeno toliko robe i svakodnevnih namirnica, da nije bilo dovoljno ruku da se sve odnese u automobil.

Nedugo zatim, redom nam dolazi prijenosno računalo i pisač, higijenske potrepštine, odjeća… svega je bilo. Kako ju je to tek razveselilo. Majci je rekla “do sada sam bila siromašna, a sada sam manje siromašna”. Srce puca kad primite takve poruke.

Prikupljena su sredstva i za radni stol i stolicu te nam je trenutni cilj da sredimo sobu u kojoj Antonija boravi, pribavimo još nešto robe i potrepština nužnih za djevojčicu, ali i nabavimo jedan bicikl.

Ljudi naši, koji ste nam pomogli u ovome neizmjerno Vam hvala. Hvala na lijepim riječima, na pozitivnošću kojom zračite, na spremnošću da pomognete onima koji su u nevolji i na samim sredstvima koja ste odvojili od sebe i dali drugima. Hvala vam još jednom.

Čitajte više na vezanom članku: