Humano ZAntoniju!

Ova humanitarna akcija zahtjeva hitnu aktivaciju građana i društveno odgovornih poduzeća. Djevojčica Antonija je nemilim događajem ostala bez svega što je imala.

Inače je Antonija dvanaestogodišnja djevojčica koja ide u šesti razred. Dijete je rastavljenih roditelja koje je donedavno živjelo kod oca. Isti otac (ako ga se tako više može nazvati) nasilnik je u obitelji. Sve ono što je imala djevojčica Antonija, otac pali i razbija. Odjeća koju je imala je zapaljena, a prijenosno računalo razbijeno, kao i druge njene stvari. Djevojčica tada odlazi svojoj majci gdje traži utočište i čeka daljnje postupke nadležnih tijela.

Majka je nezaposlena te nije u financijskoj mogućnosti priuštiti svome djetetu ono što je potrebno kako bi ju smjestila i osigurala joj sve ono što joj je potrebno. Kako bi ovaj slučaj što prije zatvorili i stvorili joj prikladne uvjete za život želimo joj što prije nabaviti prijenosno računalo koje joj treba za školu, nešto robe i ostale potrepštine nužne za djevojčicu.

Zbog toga molimo sve drage ljude koji mogu na bilo koji način pomoći da reagiraju na ovaj poziv.