Svi se mi ponekad osjećamo izolirano. Pomognimo drugima da se ne osjećaju tako.

Prikupljanje sredstava za mobitel i prijenosno računalo jednoj mladoj djevojci

Prije nekog vremena naišli smo na jedan jako tužan slučaj u kojemu trinaestogodišnja djevojka koja ide u osmi razred, zbog teške obiteljske situacije, nema pristupa suvremenoj tehnologiji. U obitelji nemaju niti jedno računalo, a sama je već dovoljno stara da razumije neke stvari. Zbog svega joj je pomalo neugodno u društvu i ovaj slučaj bi htjeli da ostane u potpunosti anoniman.

Želja nam je da joj uz Vašu pomoć uspijemo prije polaska u srednju školu prikupiti sredstva za prijenosno računalo i mobitel. Cilj je prikupiti ukupno 4.100,00 kn (2.900,00 kn za prijenosno računalo i 1.200,00 kn za mobitel) za kupnju ili pribaviti iste predmete u materijalnom obliku. U slučaj dolazi i rabljeni mobitel, samo da pronađemo nekakvo rješenje, ali opet bi željeli da joj potraje duže vrijeme.

Pozivamo sve koji su spremni pomoći da se priključe (poslovno, osobno ili nam nekog preporuče) i pomognu ako su u mogućnosti. Unaprijed Vam se puno zahvaljujemo.